ΕΛΛΑΔΑ

Στο θεωρείο της Βουλής η Ευγενία Μανωλίδου – Τι απαντά για τις φήμες περί ξυλοδαρμού

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου σε όσα αναφέρονται σχετικά με ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη.

“Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την Ελληνική Αγωγή, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores” έγραψε χαρακτηριστικά η Μανωλίδου, που σήμερα βρέθηκε στα θεωρεία της Βουλής για τη συζήτηση περί του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στα θεωρεία της Βουλής με μαθητές της Ελληνικής Αγωγής(δεν διακρίνονται) κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στα θεωρεία της Βουλής με μαθητές της Ελληνικής Αγωγής(δεν διακρίνονται) κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοί είναι που εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα – Πάνω από €120.000 η λεία τους

evosmos

Γ. Τράγκας: Με «εξαφανισμένο» τον COVID-19 η Ελλάδα παραμένει παράλυτη!

evosmos

Ελένη Μενεγάκη: «Μου βγαίνουν κάτι νεαροί 25 χρονών στο Instagram που μπορεί να μη φοράνε και τίποτα»

evosmos

Leave a Comment