ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο – «Πέθανε για μία κλοτσιά»

«Ήταν ένας τοίχος ετοιμόρροπος και καταπλάκωσε το παιδί» αναφέρει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή, που σκοτώθηκε στη Λάρισα.
Δικαίωση για τον γιο του, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο έξω από σπίτι στη Λάρισα, είναι αποφασισμένος να ζητήσει ο πατέρας του.
Ο 22χρονος φοιτητής βρήκε τραγικό θάνατο όταν βγαίνοντας από μπαρ, μετά από βραδινή διασκέδαση, βρέθηκε μπροστά σε τμήμα τοιχίου και μιας κολόνας, που κατέρρευσε ενώ συγκρατούσε τη μεταλλική πόρτα ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού.
«Ήταν ένας τοίχος ετοιμόρροπος και καταπλάκωσε το παιδί. Μόνο αυτή την ενημέρωση έχω από τους φίλους του που ήταν μαζί του. Δεν ξέρω τίποτα άλλο» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν μπορεί να έχει εικόνα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην Κρήτη και το παιδί του σκοτώθηκε στη Λάρισα.

«Το πρωί με πήρε η Αστυνομία και μου είπε ότι είχε συμβεί κάτι. Δεν μου έλεγαν τίποτα. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο του και μου είπε ότι είχε φύγει» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως «όταν ηρεμήσω, θα τα κυνηγήσω όλα», συμπληρώνοντας με έντονη συναισθηματική φόρτιση:

«Θα διαλύσω τον κόσμο όλο, δεν θα μείνει έτσι. Το παιδί δεν θα φύγει άδικα. Όχι, όχι… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν έγινε όπως λένε, δεν θα μείνει έτσι. Δεν θα το αφήσω, θα ζω μόνο για αυτό».Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Οικονόμου (εξ Οικονόμων) και Ασκληπιού, όπου έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το onlarissa, ο φοιτητής, με καταγωγή από τα Χανιά, ήταν αθλητής της ποδηλασίας, αγωνιζόταν με την ομάδα «Τάλως», ενώ ήταν μοναχοπαίδι.
Τη Δευτέρα (21/02) αρκετοί άνθρωποι όλων των ηλικιών πέρασαν από το σημείο όπου εξέπνευσε ο άτυχος νεαρός, αφήνοντας λευκά λουλούδια, σημειώματα και κουτάκια μπίρας, ενώ αδυνατούσαν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.
Τις τελευταίες στιγμές του 22χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του χθες το πρωί στο κέντρο της Λάρισας, περιέγραψαν και αυτόπτες μάρτυρες.
«Βγήκα και πέθανε στα χέρια μου, είχε σφυγμό πέντε λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο» λέει στον Alpha ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Έφυγε το αριστερό μέρος της πόρτας, η στήριξη της πόρτας δηλαδή κι απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να επήλθε ακαριαίος θάνατος από το γείσο του αριστερού στύλου της εισόδου» είπε ο κ. Βαγγέλης Σταυριανού ο οποίος βρήκε τον νεαρό αιμόφυρτο.

«Έχασε τη ζωή του για μια κλωτσιά στην πόρτα»

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Mega η θεία του συγκλονίζει.

«Άδικο. Για μια κλοτσιά στην πόρτα να χάσει τη ζωή του. Πέντε λεπτά μόνο είχε παλμούς. Και ένας άνθρωπος που βοήθησε, λέγανε ότι για πέντε λεπτά μόνο είχε παλμούς. Το έφαγε στο κεφάλι, ήταν σιδερομπετόν, ήταν βαρύ. Πολύ καλό παιδί, πολύ όμορφο, πολύ ευγενικό, πολύ ήσυχο με καλούς γονείς, όλοι τους βοηθάνε παντού, όπου βρούνε άνθρωπο πεινασμένο είναι εκεί. Έχουν κάνει τόσα καλά και τους βρήκε ένα κακό που δεν υπάρχει, δεν υπάρχει χειρότερο» είπε, προσθέτοντας:

«Ένα χρυσό παιδί ήταν. Καλός μαθητής, καλό παιδί, αθλητής. Πρωταθλητής, πόσα μετάλλια, πόσα πράγματα, χάθηκε έτσι άδικα. Έχει πολλά μετάλλια και χρυσό μετάλλιο έχει και αργυρό και τα πάντα, πολλά έχει. Ήταν καλός ποδηλάτης. Το καμάρι της οικογένειας ήταν, το μοναχοπαίδι τους. Χάσαμε ένα μικρό παιδί» πρόσθεσε.

Στο σημείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, ενώ τις φωνές της παρέας του άκουσε ένας γείτονας και κατέβηκε να βοηθήσει.
«Χθες άκουσα την κοπέλα που φώναζε για ασθενοφόρο και βγήκα έξω. Πήγα εκεί πέρα, είδα το παλικάρι κάτω και συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει. Ξεκίνησα να του μετράω τον σφυγμό, είχε λίγο σφυγμό. Στην ουσία είπα ψέματα στην κοπέλα ότι: “Ναι, περίμενε να έρθει το ασθενοφόρο, μην αγχώνεσαι”, για να ηρεμήσει. Και μετά από πέντε λεπτά ξεψύχησε, πήρε δύο βαθιές ανάσες και έφυγε. Μιλάμε για έναν όγκο τούβλα που έσπασε στο κεφάλι του παιδιού, το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο» περιέγραψε, συμπληρώνοντας:

«Το παιδάκι ήταν τόσο άτυχο, έριξε μία κλωτσιά σε μία πόρτα, έπεσε και από πάνω του έπεσε αυτός ο τοίχος. Το θέμα είναι γιατί αυτός ο τοίχος ήταν τόσο καιρό εκεί πέρα. Αυτό που μας εξοργίζει όλους και τους γείτονες και προσωπικά με κάνει να έχω τύψεις είναι γιατί δεν τον έριξα μόνος μου. Με τον σεισμό είχε πέσει το μισό και από καθαρή τύχη δεν πέρναγε από εκεί… Δίπλα είναι σχολεία, νηπιαγωγεία, δεν πέρναγε καμία μάνα με παιδί, θα είχε κάνει το καρότσι με το παιδί χαλκομανία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο Ανδρώνι της Λήμνου η πιο εκρηκτική Ανάσταση! – Δεν ξανάγινε – “Φωτιά” από τα πυροτεχνήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2.5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΞΙ

evosmos

Καιρός αύριο: Βροχερό σκηνικό – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

evosmos

Leave a Comment