ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σημαδεύει και να σκοτώνει μία οδηγό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε έναν ηλικιωμένο άνδρα από τη Δυτική Βιρτζίνια, ο οποίος είχε γίνει στόχος τηλεφωνικής απάτης, να τραβάει όπλο εναντίον μιας αθώας οδηγού Uber και να την πυροβολεί.

Το βίντεο από την κάμερα στο αυτοκίνητο της 61χρονης οδηγού Loletha Hall δείχνει τον 81χρονο William Brock να την πλησιάζει και να την απειλεί με όπλο. Όταν εκείνη προσπάθησε να μπει στο όχημά της και να φύγει, ο Brock φέρεται να πάλεψε μαζί της και να την πυροβόλησε.

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σημαδεύει και να σκοτώνει μία οδηγό

Ο 81χρονος ήταν θύμα τηλεφωνικής απάτης καθώς ένας φυλακισμένος συγγενής του απειλούσε τον ίδιο και την οικογένειά του και απαιτούσε χρήματα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο WKEF.

Η οδηγός είχε επίσης επικοινωνήσει με το ίδιο άτομο ή με κάποιον συνεργό του που της έδωσαν εντολή μέσω της εφαρμογής Uber να παραλάβει ένα πακέτο για παράδοση από το σπίτι του Brock, δήλωσε το γραφείο του σερίφη στο WKEF.

Όταν έφτασε, ο Brock φέρεται να απαίτησε από την γυναίκα να δώσει τα στοιχεία του προσώπου που επικοινώνησε μαζί της. Της άρπαξε το τηλέφωνο και αρνήθηκε να την αφήσει να φύγει. «Δώσε μου το τηλέφωνο» ακούγεται να λέει ο ηλικιωμένος στο βίντεο.

«Σταμάτα! Σταμάτα αλλιώς θα καλέσω το 100!», φωνάζει η οδηγός. Στη συνέχεια ο 81χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα τρεις φορές και κάλεσε την αστυνομία. Ο ηλικιωμένος φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ότι πυροβόλησε κάποιον που προσπαθούσε να τον ληστέψει.

 Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν την 61χρονη οδηγό στο νοσοκομείο. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά υπέκυψε στα τραύματα της. «Η Hall, που είχε ιατρικές παθήσεις και ήταν άοπλη, δεν απηύθυνε καμία απειλή ή επίθεση προς τον κ. Brock, και δεν έθεσε κανένα αίτημα, εκτός από το να ρωτήσει για το πακέτο που την έστειλαν να ανακτήσει μέσω της εφαρμογής Uber», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

Ένας εκπρόσωπος της Uber χαρακτήρισε το περιστατικό «μια φρικτή τραγωδία».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάλος με την ανάρτηση του Γερμανού πρέσβη: «Ο Αλή Πασάς προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος στην Ήπειρο»

evosmos

Συγκλονιστική ιστορία στον Λίβανο: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια

evosmos

Αφού «τελείωσε» με το Καστελόριζο η Τουρκία πάει και για την Κρήτη: NAVTEX για άσκηση προάγγελο ερευνών νότια του νησιού

evosmos

Leave a Comment