ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Αποχωρεί από την Πρεσβεία ο Τσούνης! Ψάχνουν δικαιολογία για να τον «μαζέψουν» πίσω στην Αμερική

Η ανικανότητα του να διαχειριστεί ισορροπίες Ελλήνων ολιγαρχών που έχουν σημείο αναφοράς τον Λευκό Οίκο και ο άγριος καυγάς που είχε με μεγιστάνα καυσίμων και κουμανταδόρο ΜΜΕ.

Κοντά στην πλατεία Μαβίλη, εκεί δίπλα από τη γνωστή καντίνα με τα «βρόμικα» ένα πουλάκι εκμυστηρεύτηκε κάτι που μου έκανε αίσθηση.
Μου είπε, λοιπόν, ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ομογενής Τζορτζ Τσούνης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας.

Θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και πλέον αναζητείται νέος πρέσβης για την Αθήνα. Μου είπε και τους λόγους αλλά δεν είναι του παρόντος. Όλοι πάντως καταλήγουν, για τους λόγους μιλάω, ότι ο Τσούνης είναι «λίγος» και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ισορροπίες των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων που εκφράζονται στην Ελλάδα από επιχειρηματίες που έχουν σημείο αναφοράς στον λευκό οίκο.

Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι πριν λίγο καιρό έγινε ένας άγριος καυγάς τηλεφωνικός καυγάς μεταξύ του Τσούνη και ενός ολιγάρχη – Μιντιάρχη. Το τελευταίο που θέλει τώρα ο Μπαϊντέν είναι να αρχίσουν τα ρεπορτάζ και το «σφάξιμο» του Τσούνη από τα δελτία των ειδήσεων. Ειδικά τώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι έκρυθμη ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, κάποιοι δεν αποκλείουν η αντικατάσταση να γίνει σύντομα, αφού πρώτα βρεθεί ένας διπλωμάτης με ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τα καυτά θέματα που υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: edolio5.blogspot.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟ! ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ! “ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ!”

evosmos

Περήφανοι όλοι οι Έλληνες: Στην κορυφαία τετράδα του κόσμου μετά από 13 χρόνια η Εθνική πόλο γυναικών

evosmos

Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Πάτρα συνέλαβαν γυναίκα γιατί έπινε καφέ με τους φίλους της στο σπίτι της!

evosmos

Leave a Comment