ΕΛΛΑΔΑ

«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Αυτιά ως υποψήφιος ευρωβουλευτής

Στο Ωδείο Αθηνών πραγματοποιείται η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τους πρώτους που παρουσιάστηκαν ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος στην πρώτη του επίσημη ομιλία ως υποψήφιος, έσπευσε να σχολιάσει για τον περιορισμό στον χρόνο ομιλίας, πως αν τον άφηναν ελεύθερο να μιλούσε για 4 ώρες.

Αναφερόμενος δε προσωπικά στον πρωθυπουργό τον ενημέρωσε ότι επέστρεψε από την όπου ήταν μαζί με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πως ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, «όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απόκοσμο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα Πολίχνης

evosmos

Ηράκλειο: Η συγκινητική ανάρτηση για τον 29χρονο που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι – «Για όσους ξεχάσατε τον Νίκο…» (φωτο)

evosmos

Κυβερνητική σιγή για τη «ληστεία» στη βενζίνη!

evosmos

Leave a Comment