ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 8 ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε την Δευτέρα ένας 38χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην περιοχή των Αχαρνών. Μετά την σύλληψή του ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος για οκτώ συνολικά περιστατικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, χθες το απόγευμα στις Αχαρνές, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών συνέλαβαν τον 38χρονο ημεδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Στις 11-1-2024, απογευματινή ώρα, προσέγγισε και ακολούθησε νεαρή γυναίκα κατά την έξοδό της από φροντιστήριο και προχώρησε σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

Έπειτα από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν ο ύποπτος, εντοπίστηκε έξω από φροντιστήριο, όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές, και ακινητοποιήθηκε.

Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης συνολικά οκτώ προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που διέπραξε σε προγενέστερο χρόνο στην ίδια περιοχή.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο και με πήραν τα αίματα»

evosmos

Σοκάρει ο «Δράκος» του Πειραιά: «Παρενοχλούσα γιατί με απατούσε η σύντροφός μου»

evosmos

Ζάκυνθος: Βουνό “πέρασε” μέσα από σπίτι

evosmos

Leave a Comment