ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη μετά το δεύτερο στίγμα κινητού

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολόγγι μετέβη και πάλι ο κρεοπώλης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και αφορούν στην υπόθεση.

Νωρίτερα, υπήρξαν κι άλλες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου και αφορούσαν στο δεύτερο πρόσωπο το οποίο έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών και φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός με τον 50χρονο κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι τη νύχτα της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού του 36χρονου άνδρα που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εντοπίζεται κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Την ίδια νύχτα οι δύο άνδρες φέρονται να επικοινώνησαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Ειδικότερα, αν και την περισσότερη ώρα το κινητό του κρεοπώλη ήταν κλειστό, ο άνδρας φέρεται να το άνοιξε για λίγα λεπτά και να επικοινώνησε με τον 36χρονο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι Έλληνες θα «ξεχάσουν» τη γεύση του τυριού & του γιαουρτιού: Απλησίαστες οι τιμές – Γίνονται είδος πολυτελείας

evosmos

Ελληνοτουρκικά: Προσεκτικά βήματα από την κυβέρνηση μετά την τουρκική «αναδίπλωση»

evosmos

Αμαλιάδα: Πέθανε ο 93χρονος «κυρ Παναγιώτης» που ζούσε με την κόρη του στο αυτοκίνητο

evosmos

Leave a Comment