ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για πυροβολισμούς στη Γλυφάδα – Πληροφορίες για τραυματία

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα και εξαφανίστηκαν
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 73.

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα και τον τραυμάτισαν στο χέρι (νεότερες πληροφορίες μιλάνε για νεκρό χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί). Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία εν ζωή για το Τζάνειο Nοσοκoμείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα (το οποίο οδηγούσε ένα αυτοκίνητο Smart) πλησίασαν δύο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και το «γάζωσαν». Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 της Παρασκευής.

Το θύμα, που είναι ένας 43χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν, επέστρεφε σπίτι του και μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητό του όταν δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς από του δράστες.

Έχει τραυματιστεί στον ώμο και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ Η 27ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ! ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Ράπισμα κατά Κούγια από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

evosmos

Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης που μαχαίρωσε ο Ιρακινός: «Πώς του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα;»

evosmos

Leave a Comment