ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στην Αττική 38χρονος Τούρκος που διωκόταν από την Interpol – Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία

Στη σύλληψη ενός 38χρονου υπηκόου Τουρκίας, ο οποίος καταζητούνταν διεθνώς με ερυθρά αγγελία της Interpol, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου αστυνομικές δυνάμεις σε περιοχή της Αττικής.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έπειτα από αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 38χρονος έχει καταδικαστεί από τις τουρκικές Αρχές για ανθρωποκτονία, απειλή, καθώς και για κατοχή και μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Οικονομίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων, ενώ οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω νόμιμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πώς αμείβεται η υποχρεωτική αργία της 28ης Οκτωβρίου αν εργαστούμε

evosmos

Πρόωρη καταβολή συντάξεων το 2026: Τι αλλάζει για Μάρτιο, Απρίλιο και Νοέμβριο

evosmos

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που βίαζε ο παππούς της: «Θα το πληρώσει και ας είμαι παιδί του»

evosmos

Leave a Comment