ΕΛΛΑΔΑ

Συνθήματα κατά του Φιλιππίδη στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα

Συνθήματα κατά των βιαστών έγραψε ομάδα αντιεξουσιαστών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους και φωτογραφίες που ανέβασαν, στη μάντρα του εξοχικού σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων.

Επιπλέον, η ομάδα πέταξε κόκκινη μπογιά στους τοίχους προτού αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν «στόχος μας ήταν να δείξουμε πως οι βιαστές δεν χωράνε ανάμεσά μας, ούτε στις πόλεις, ούτε στα χωριά, ούτε στις γειτονιές μας, ούτε και πουθενά». Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις βιασμούς και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Η δίκη, πάντως, συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Έρχεται από την 1η Φεβρουαρίου – Τι ακριβώς είναι

evosmos

Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν: «Δεν τη σκότωσα εγώ» – Στο «φως» επιστολές του Κρίστιαν Μπρούκνερ

evosmos

«ΚΑΛΑ ΠΑΩ;;»: Ο μηχανοδηγός ρώτησε 3 φορές τον σταθμάρχη λίγο πριν τη σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment