ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα πληρωθούν δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Την Πέμπτη 26 Μαΐου ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουνίου από τον ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα:
Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Επίσης την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, δηλαδή στις 31 Μαΐου, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει στους δικαιούχους το Επίδομα Παιδιού και ακόμα 12 επιδόματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και άρχισε να «σιδερώνει» το τραπέζι. Ο λόγος; Θα σας φανεί απίστευτος!

evosmos

Ρόδος: Άγρια επεισόδια σε αγώνα της Γ’ Εθνικής – Τραυματίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές

evosmos

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΕΛΕΙΩΣ κατεστραμμένο σπίτι χαρακτηρίστηκε κίτρινο και όχι κόκκινο

evosmos

Leave a Comment