LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Την είχε ερωτευτεί όλη η ελλάδα: Μακριά απο τα φώτα με 2 κόρες Η Κατερίνα Λάσπα παραμένει ο εφηβικός μας έρωτας

Κατερίνα Λάσπα: Όλοι ήταν ερωτευμένοι μαζί της την εποχή του 1997 που έκανε το μεγάλο “μπαμ” ως παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Λάσπα σήμερα στα 47 της είναι πιο fit από ποτέ και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει.

Κατερίνα Λάσπα: Το ντεμπούτο στην τηλεόραση
Η Κατερίνα Λάσπα είναι μια από τις παρουσιάστριες, που είχαν κάνει «γκελ» με την παρουσία τους, με την ίδια να είναι και σήμερα εντυπωσιακή, όπως μια συνάδελφός της που επίσης είχε κάνει «μπαμ».

Είναι αναμφίβολα μία από τις γυναίκες που ελάχιστοι κατάφεραν να μην ερωτευτούν. Ξεκίνησε το 1997 ως παρουσιάστρια του καιρού σε τοπικό κανάλι της Καλαμαριάς, ενώ αργότερα ακολούθησαν δελτία ειδήσεων και βραδινά talk shows στη Θεσσαλονίκη.10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

Η Κατερίνα δεν άργησε να λάμψει και στον αθηναϊκό χώρο των media, ωστόσο η τηλεοπτική της καριέρα μοιάζει να έκλεισε το 2006 στο ΡΙΚ της Κύπρου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως η τηλεόραση της λείπει.

Πού βρίσκεται σήμερα η Κατερίνα Λάσπα
Σήμερα είναι 47 ετών και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο. Η γοητευτική παρουσιάστρια, πάντως, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αφού βοηθάει τα καλά της γονίδια με πολλή γυμναστική και, φυσικά, σωστή διατροφή. Στο instagram της Κατερίνας μπορείς να δεις την εντατική και πολλές φορές σκληρή γυμναστική με βαράκια που κάνει και αυτό αποτυπώνεται στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί της! Της αρέσουν όμως και τα extreme sports που κάνει αρκετά συχνά.


Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, τη Σάρα και την Ανδριανή (Άντρια όπως τη φωνάζουν). Η μεγάλη είναι 11 ετών, ενώ η μικρότερη ήρθε στον κόσμο το 2017.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και συχνά εκφράζει μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram τη μεγάλη αδυναμία που τους έχει. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό της κόρης της, Σάρας, όχι μόνο έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο μεγάλη αδυναμία ή πόσο υπεφήφανη μαμά είναι, αλλά και τη μεγάλη ομοιότητα που έχουν.
«Άφησέ με να σε αγαπήσω λίγο ακόμη, πριν μεγαλώσεις κι άλλο. #motheranddaughters #motherlove #motherlovebone #momoftwo #life #motherlife #smileeveryday», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών της φίλων, έπεσαν βροχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Καπετάνιος: «Τον έχει… ξεχάσει η μάνα του και βγαίνει και λέει «με βάραγε ο Σεφερλής»

evosmos

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν νέα γυναικοκτονία – Συνελήφθη 39χρονος

evosmos

Στη “μπουζού”! Όσοι χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 100.000 θα μπαίνουν φυλακή – Οι ποινές του νέου ποινικού κώδικα

evosmos

Leave a Comment