ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστες επιχείρησαν να εξερευνήσουν το Πήλιο με GPS και χάθηκαν

Καθόλου καλά δεν πήγε η προσπάθεια μίας οικογένειας Ολλανδών να εξερευνήσουν το Πήλιο. Ειδικότερα, οι τουρίστες που διαμένουν στην Κάτω Γατζέα, πληκτρολόγησαν στο GPS το χωριό της Πορταριάς, αλλά τελικά βρέθηκαν σε ένα δύσβατο μονοπάτι χωρίς διέξοδο. Οι άτυχοι επισκέπτες του νομού μας, δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους, επικοινώνησαν με το 112 και έστειλαν το σημείο στο οποίο είχαν χαθεί.

Άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό τους! Η οικογένεια των Ολλανδών τελικώς εντοπίστηκε στον οικισμό «Ανεμούτσα» στη Δράκεια. Άπαντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ευχαρίστησαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις για τη άμεση βοήθεια τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεσκεπάζουμε την μούγκα των ΜΜΕ! Αυτός είναι ο 73χρονος μεγαλογιατρός και η κλινική που πουλούσαν παιδιά με 70.000 ευρώ το «κομμάτι». Όλη η δικογραφία με αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν!

evosmos

Προσοχή με το μηχανογραφικό – Οι 104 σχολές που δεν δίνουν μετεγγραφή

evosmos

Ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο των νοτίων προαστίων: Καταγγελίες της μητέρας για απειλές

evosmos

Leave a Comment