ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος βουλευτής: «Το ντεκολτέ που φτάνει μέχρι τον αφαλό είναι ποινικό αδίκημα» (βίντεο)

Οι δηλώσεις του Αχμέτ Τσακάρ
Ο βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Αχμέτ Τσακάρ, έκανε επίθεση στην Τουρκάλα ηθοποιό, Μελίς Σεζέν, για το ντεκολτέ της.

Ο βουλευτής κριτίκαρε έντονα τη Σεζέν μιλώντας για «ντεκολτέ που φτάνει μέχρι τον αφαλό» ενώ την κατηγόρησε για «έγκλημα» και για «ανηθικότητα». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από την ηθοποιό μέσω Twitter,η οποία είπε ότι «θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της…»

Μάλιστα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet έφτασε στο σημείο να βάλει το θέμα στην πρώτη σελίδα, με τίτλο: «Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;
Η Νεβσίν Μεννγκιού, δημοσιογράφος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσακάρ επισημαίνοντας ότι «μας λέει δηλαδή πως αυτό είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή; Eπειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία για τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ από το γυναικείο στήθος;».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έντονες φήμες ότι η Μ.Ζαχάροβα θα είναι η νέα πρεσβευτής της Ρωσίας στην Αθήνα!

evosmos

35χρονη καλλονή δίνει 5.000€ σε όποιον της βρει άντρα: «Είμαι μόνη μου εδώ και 5 χρόνια»

evosmos

Όλο το παρασκήνιο της άρνησης των ΗΠΑ να πουλήσουν στην Ελλάδα τα βλήματα AGM-158A JASSM και AGM-84H/K SLAM-ER

evosmos

Leave a Comment