ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό! Έκανε μπάνιο στην πίσινα και πνίγηκε σε… ζωντανή σύνδεση (Βίντεο)

Η 24χρονη Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο απολάμβανε το μπάνιο της στο Key Motel στο Οντάριο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα μες την οικογένειά της, η Νιαμπούτο μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με τον μικρό της αδερφό και σπούδαζε νοσηλευτική, ενώ εργαζόταν με μερική απασχόληση.

Η κοπέλα έκανε livestreaming στο Facebook όπου φαινόταν να χαμογελά και να μιλά με τους διαδικτυακούς της θεατές από την ρηχή πλευρά της πισίνας. Μετά από περίπου 10 λεπτά, αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά της πισίνας. Και δευτερόλεπτα αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.

Περίπου δύο λεπτά αργότερα, δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.

Το σώμα της ανακαλύφθηκε στον πάτο της πισίνας αργότερα μέσα στην ημέρα.

«Δεν μπαίνω σε αυτή την πισίνα. Μοιάζει με πραγματικό νεκρό», ακούγεται να λέει ένας από τους δύο άντρες στη ζωντανή μετάδοση του Facebook. Οι κάτοικοι κάλεσαν τη ρεσεψιόν πριν ειδοποιηθεί η επαρχιακή αστυνομία του Οντάριο για το συμβάν.

Το θύμα βρισκόταν στο Chatsworth επειδή εργαζόταν στο Country Lane, έναν οίκο ευγηρίας που παρείχε μακροχρόνια φροντίδα, ανέφερε το The Toronto Star.

«Δούλευε με ηλικιωμένους μέχρι το τέλος», είπε ο Alfonce Nyamwaya, ένας από τους στενούς φίλους της Helen, στο καναδικό πρακτορείο, τονίζοντας ότι ήταν ένας από τους πολλούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δούλευαν πολλές ώρες σε σπίτια μακροχρόνιας φροντίδας κατά τη διάρκεια του COVID.

«Είχε πραγματικά ένα πάθος για αυτό», πρόσθεσε.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ένα μπαλόνι ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του 4χρονος – Τραγικό

evosmos

Άρθρο από Forbes: «Η Ευρώπη θα γίνει τόσο απελπισμένη τον χειμώνα που θα αναγκαστεί να άρει ορισμένες κυρώσεις κατά της Ρωσίας»

evosmos

Κατέγραψαν σε βίντεο την επίθεση φάλαινας όρκας στο σκάφος τους – Έκοψε το πηδάλιο με τα δόντια της!

evosmos

Leave a Comment