ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό φινάλε για τον Παναγιώτη… – Αυτός είναι ο νεκρός των λατομείων στα Τουρκοβούνια

Τραγική ήταν η κατάληξη του νεαρού άνδρα που εξαφανίστηκε με το δίκυκλό του, αφού το πτώμα του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη έξι μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, περιπατητής εντόπισε σε χαράδρα των λατομείων Γαλατσίου, το άψυχο σώμα ενός άνδρα και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να ανασύρουν τη σορό.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η σορός ανήκει τελικά στον Παναγιώτη Χρονόπουλο 37 χρόνων που είχε χαθεί με το δίκυκλο του τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από την Κυψέλη.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Missing Alert.

Φως στα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή, με τις πρώτες ενδείξεις να απομακρύνουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Γαλατσίου.

σσσψσδ_τελικο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Μαϊμού» αποδείξεις: Με μεγάλη καθυστέρηση η ανακοίνωση του μπόνους για όσους καταναλωτές τις εντοπίζουν

evosmos

Διδυμότειχο: Τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο

evosmos

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου για τους λογαριασμούς ύδρευσης/αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου

evosmos

Leave a Comment