LIFE STYLE

Όποιος πεινάει… Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πολύ»

Η Κατερίνα Καινούργιου επηρεασμένη από τον θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ, αποκάλυψε ότι είδε στον ύπνο της τον θρυλικό ποδοσφαιριστή, του οποίου το ταλέντο χαίρει αποθέωσης.

Η κουβέντα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ξεκίνησε με αφορμή το όνειρο του Νίκου Κοκλώνη με πρωταγωνίστριες την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή. Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, το δικό της όνειρο στο οποίο την… πολιορκούσε ο Μέσι.

«Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι» είπε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε γέλια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δεν βρίσκω άντρα, δεν βλέπουμε άσπρο φως»: Σκούρα τα πράγματα στην προσωπική ζωή της Εύη Βατίδου χωρίς σύντροφο

evosmos

«Χώρισα τον σύζυγό μου για έναν πιτσιρικά και το μετάνιωσα. Τι να κάνω για να γυρίσω στην οικογένεια μου;»

evosmos

Αγγελόπουλος για την απώλεια της μητέρας του: «Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

evosmos

Leave a Comment