ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Α.Ντινόπουλου

Νεκρός από «παθολογικά αίτια», όπως ανακοινώθηκε, είναι ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και δημοσιογράφου Α.Ντινόπουλου, Βασίλειος-Σπυρίδωνας.

Ο νέος βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα του στον 5ο όροφο της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια στον καναπέ του σαλονιού του χωρίς σημάδια ζωής.

Είχε διαβήτη τύπου Α και δίπλα του βρέθηκαν και τα φάρμακά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρχε ανησυχία, γιατί από χθες το πρωί δεν απαντούσε στις κλήσεις και στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα όπου και εντοπίστηκε νεκρός.

Ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος και δεν φαίνεται (εκ πρώτης όψεως) να είχε μπει κάποιος άλλος στο διαμέρισμα.

Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομήξ και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος έχει ραδιοφωνική πολιτική εκπομπή στο Ellada FM και είναι βασικός podcaster του pronews.gr

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Διακρινόταν για την αγάπη του στο παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Ξεκίνησε από τα 14 του χρόνια και γρήγορα έφτασε σε διακρίσεις. Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα σπορ που απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση.

Ο ίδιος είχε υποστεί πολλούς τραυματισμούς, όπως και όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτό το άθλημα.

Είχε ασχοληθεί και με το βραζιλιάνικη capoeira το οποίο είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ χορού και πολεμικής τέχνης.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

To pronews.gr απευθύνει θερμά συλληπτήρια στους γονείς, τους συγγενείς του θανόντος και τους οικείους του και ειδικά στον Αργύρη Ντινόπουλο που ανήκει στην στενή δημοσιογραφική οικογένεια μας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνθήματα κατά του Φιλιππίδη στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα

evosmos

ΑΑΔΕ: Πάντα υπάρχει λύση για… φοροδιαφυγή τελικά! Ηλεκτρονικό κατάστημα πούλησε παπούτσια αξίας 2,8 εκατ. ευρώ χωρίς να εκδώσει αποδείξεις

evosmos

Σωτήρης Τσιόδρας: «Να εμβολιαστούν όσοι νόσησαν με κορωνοϊό γιατί θα ξανακολλήσουν» – Είναι απίστευτοι!

evosmos

Leave a Comment