ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Βουλγαρία – Λεωφορείο πήρε φωτιά – Τουλάχιστον 45 νεκρούς

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο με πινακίδες κυκλοφορίας Σκοπίων πήρε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παιδιά, μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BGNES.

Το λεωφορείο μετέφερε 52 ανθρώπους, πολίτες Σκοπίων.

Επτά εγκαυματίες, που «μπόρεσαν να σωθούν» από το δυστύχημα, διακομίστηκαν εσπευσμένα και έχουν εισαχθεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας, δήλωσε ο Νικολάι Νικόλοφ, στέλεχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο BTV.Ο ίδιος έκανε λόγο για «σαράντα πέντε ή σαράντα έξι νεκρούς» στο δυστύχημα.

Ο κ. Νικόλοφ συμπλήρωσε πως ακόμη δεν είναι σαφές εάν η φωτιά προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα ή προκλήθηκε από αυτό.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περί τις 02:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σε τμήμα του οδικού δικτύου περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Σόφιας.

Ο τόπος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν πολίτες Σκοπίων, δήλωσε διπλωμάτης στην πρεσβεία της χώρας αυτής στη Σόφια στο BTV

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπαϊράκι από τους Σκοπιανούς: Απαιτούν η Ελλάδα να τους αποκαλεί «Μακεδονία»!

evosmos

Κομισιόν: «Υπάρχει συμφωνία για αγορά 300 εκατ. δόσεων του εμβολίου κατά του κορωνοϊού»

evosmos

Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρεται ο 14χρονος δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο Βελιγράδι – Συνελήφθησαν οι γονείς του

evosmos

Leave a Comment