ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 6χρονη «έσβησε» στο Ιπποκράτειο – Υπέστη δύο φορές ανακοπή

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/11) στη Θεσσαλονίκη, με ένα κοριτσάκι 6 ετών να χάνει αναπάντεχα τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του με αδιαθεσία στο Κέντρο Υγείας Σοχού και έπειτα οι γονείς το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» που εφημέρευε.

Μόλις η εξάχρονη έφτασε στο νοσοκομείο ήταν καταπονημένη και άμεσα μπήκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσα γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μετά από περίπου μία ώρα κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Το παιδί, ωστόσο, υπέστη και δεύτερη ανακοπή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διασωλήνωσης για να μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων και «έφυγε» από τη ζωή.

Φως στα αίτια του θανάτου του εξάχρονου παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κλείνει ο Κωστούλας Θεσσαλονίκης

evosmos

Έρχονται χρεώσεις για τήρηση καταθέσεων στις τράπεζες – Τι γίνεται στην Ευρώπη

evosmos

Το θέμα θεωρείται λήξαν – Κυβέρνηση διά του βουλευτή Δ.Καιρίδη: «Δεν υπήρξε καμία παραβίαση από Oruc Reis»

evosmos

Leave a Comment