ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΥΟ 20ΧΡΟΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από την Αριδαία με δύο νεαρούς ανθρώπους να σκοτώνονται σε τροχαίο και έναν να τραυματίζεται σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ένα Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην είσοδο της Μηλιάς Αλμωπίας. Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και αυτό συγκρούστηκε σε κολώνα, όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο 20χρονοι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμα άτομο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για απεγκλωβισμό ατόμων, καθώς και σταθμοί του ΕΚΑΒ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα χάλια μας! Κουβάδες και σφουγγαρίστες βγήκαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

evosmos

Κιλκίς: Μαχαίρωσε αδέσποτο σκύλο μέχρι θανάτου – Στο άτυχο ζώο επιτέθηκε και το πίτμπουλ του 27χρονου

evosmos

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Στο πένθος η πολύτεκνη οικογένεια κληρικού για τον θάνατο του 15χρονου γιου του

evosmos

Leave a Comment