LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τρισευτυχισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια: Στα 45 της ήρθε το… μωρό και είναι αγοράκι, ανακοίνωσε ότι έγινε 6η φορά θεία

Η ημέρα αυτή αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο αδελφός της, Άκης Μακρυπούλιας, καλωσόρισε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά του.

Η παρουσιάστρια, για έκτη φορά, γίνεται θεία και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου αγοριού στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι καλωσορίζει με χαρά το νέο μέλος στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη χαρά της για την άφιξη του μωρού και υπογράμμισε την έκτη φορά που γίνεται θεία. «Καλώς μας ήρθες! Να μας ζήσει! Έκτη φορά θεία».

Ζέτα Μακρυπούλια

Η αγάπη της Ζέτας Μακρυπούλιας για τους αδελφούς της είναι εμφανής, καθώς δεν παύει να την εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

Δεν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη; Η Ζέτα Μακρυπούλια βγήκε Μάρτη μήνα, με γούνα και λάθος τσάντα κι όλοι απόρησαν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μία βραδινή έξοδο για φαγητό, με την παρέα της και τα βλέμματα τράβηξαν η γούνα που επέλεξε να φορέσει τέλη Μαρτίου, αλλά και η λάθος τσάντα που κρατούσε.

Ειδικότερα, αν και βρισκόμαστε στην άνοιξη και σε λίγες μέρες μπαίνει ο Απρίλιος, η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε μαύρο wide leg παντελόνι, μαύρα μποτάκια, εμπριμέ πουκάμισο με 70s prints και μια μπεζ γούνα με μεγάλο γιακά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με γούνα τον Μάρτιο

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα κίτρινο τσαντάκι, το οποίο ήταν πολύ καλοκαιρινό για να συνδυαστεί με γούνα, αλλά έδενε με τις αποχρώσεις στο πουκάμισό της και μια μαύρη δερμάτινη πλεκτή ζώνη.

Η συνάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρώην της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο ίδιο μαγαζί και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν τρυφερά, αφού διατηρούν άριστες σχέσεις, αν και έχουν χωρίσει.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί ξανά μαζί, πριν από λίγες εβδομάδες, με τις φήμες για επανασύνδεση να φουντώνουν.

“Είναι δυο άνθρωποι που ξέραμε ότι έχουν κρατήσει μια καλή σχέση αλλά όχι τόσο θερμή. Αυτό που είδαμε μας χαροποίησε πάρα πολύ. Είτε μιλάμε για φιλική επανασύνδεση ή και κάτι παραπάνω, θα δούμε. Τα ζευγάρια μετά από μια σχέση 12 ετών δεν μπορούν να χωρίσουν σε μία βραδιά. Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη και στο διπλανό τραπέζι γιόρταζαν τα γενέθλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με στενή παρέα και σύντομα οι δύο παρέες έγιναν μία. Δεν ξέρουμε αν ήταν τόσο τυχαίο” είχε υπογραμμίσει τότε o Νίκος Γεωργιάδης.

Ζέτα Μακρυπούλια έξοδος

Ζέτα Μακρυπούλια έξοδος

Ζέτα Μακρυπούλια έξοδος

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλαμάτα: «Μας πήρε σβάρνα το αμάξι» – Η σοκαριστική περιγραφή της 15χρονης που οδηγούσε το πατίνι

evosmos

Όλοι μιλάνε για τον Τάσο Χαλκιά: Πήρε σκληρή θέση για τα ομóφuλα ζευγάρια και τα είπε έξω από τα δόντια

evosmos

Τέμπη: Συγκλονίζει ο δρομέας που έτρεξε από την Αθήνα μέχρι το «σημείο μηδέν» στη μνήμη των θυμάτων

evosmos

Leave a Comment