ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Μέγαρα: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το φορτηγό, ήταν μεθυσμένος και εγκατέλειψε το σημείο

Ένα ακόμη περιστατικό οδηγικής ασυνειδησίας έρχεται στο προσκήνιο από τα Μέγαρα, όπου ένας 40χρονος οδηγός φορτηγού εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα, προκάλεσε τροχαίο και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Πάχης – Μεγάρων όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Παρά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο χωρίς να σταματήσει. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και διαπίστωσαν πως οδηγούσε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με ένδειξη 1,70 mg/l ενώ δεν διέθετε άδεια οδήγησης, αφού του είχε αφαιρεθεί. Μάλιστα, μέσα στον τελευταίο χρόνο είχε συλληφθεί δύο φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί, μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο στον 40χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.200 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό μέθη, εγκατάλειψη μετά από ατύχημα και στέρηση άδειας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εορτολόγιο 29 Μαΐου: Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία σήμερα – Τα ονόματα που γιορτάζουν – Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε

evosmos

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ! “Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!”

evosmos

Κόλαφος η Ελένη Τσιριγκάκη για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Έβαλε δικηγόρο να μου πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο»

evosmos

Leave a Comment