ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΓΠΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- 75% ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κώστα Πάντση υπεγράφη από τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Πολίχνης. Ολοκληρώνεται έτσι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος μια επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία 16 ετών. Θεσμοθετείται το σημαντικότερο πολεοδομικό εργαλείο του πρώην Δήμου Πολίχνης. Το νέο πολεοδομικό σχέδιο προβλέπει αλλαγές χρήσης γης και επέκταση του σχεδίου πόλεως. Επίσης, ορίζεται το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου ως Μητροπολιτικό Πάρκο, με 75% της συνολικής έκτασης ως χώρος πρασίνου.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Στράτου Σιμόπουλου

Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, ΝΔ
Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δούλευε καθαριστής για να πληρώνει τα ιδιαίτερα – Σάρωσε στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια

evosmos

Τραγωδία: Τον βρήκαν νεκρό σε χωραφι στην Πάτρα

evosmos

ΣΟΚ στην Καστοριά: Πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού του, σήκωσε το καπάκι και μόλις είδε τι κρυβόταν μέσα στην λεκάνη…(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment