ΕΛΛΑΔΑ

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Μετά την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων
Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους εισηγούνται στην κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι του υπουργείου Υγείας.

Η εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αρχίσει να τίθεται επί τάπητος τις τελευταίες ημέρες, μετά την αυξητική τάση των κρουσμάτων.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως μονάχα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις πύλες εισόδου στη Βόρεια Ελλάδα (34 ήταν τα «εισαγόμενα» κρούσματα της ημέρας) και η ανησυχία για την εκδήλωση του δεύτερου κύματος του ιού στη χώρα μας, οδήγησε τους λοιμωξιολόγους – μετά την απόφαση για απαγόρευση των πανηγυριών ως το τέλος Ιουλίου – και στην υποχρέωση για χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, με σκοπό να περιοριστεί, όσο είναι δυνατόν, η περαιτέρω διασπορά του ιού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Άρης Πορτοσάλτε: «Την πάτησα – Κυκλοφορούσα με τη μάσκα»

evosmos

Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για μη καταβολή διατροφής

evosmos

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. στοιχεία για τον συλληφθέντα για την αποθήκη με όπλα στο Παγκράτι

evosmos

Leave a Comment