ΚΟΣΜΟΣ

ΦΟΒΕΡΟ! Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο αποκαλύπτει δύο ανατριχιαστικά δεδομένα και ένα περίεργο

Οι εργαζόμενοι στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης συχνά μπορούν να μας αποκαλύψουν δεδομένα που ούτε καν τα φανταζόμαστε. Αλήθειες και περιστατικά που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν εργαστεί σε αυτά τα εργασιακά περιβάλλοντα και τα οποία ενδεχομένως δεν έχουμε φανταστεί όσοι απλώς τα επισκεπτόμαστε.

Πρόσφατα μια Αυστραλή πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο, η TikToker Lauren αποκάλυψε τρία ανατριχιαστικά δεδομένα που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτά. Η ίδια ανέφερε μέσω του προφίλ της καταστάσεις που έχει συναντήσει η ίδια δουλεύοντας σε κρουαζιερόπλοιο, συμφωνα με την the-sun.com.

Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο αποκαλύπτει δύο ανατριχιαστικά δεδομένα και ένα περίεργο
Όπως αναφέρει η Lauren το πρώτο πράγμα που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι το γεγονός ότι διαθέτουν νεκροτομείο. Και αυτό έχει μια λογική, όπως λέει η ίδια καθώς έτσι αν τυχόν κάποιος χάσει τη ζωή του εν πλω, να μην χρειαστεί το κρουαζιερόπλοιο να βιαστεί για να δέσει σε κάποιο λιμάνι. Με αυτό τον τρόπο δεν διαταράσσεται το ταξίδι των άλλων επιβατών και ο νεκρός θα μεταφερθεί στην περιοχή που κριθεί κατάλληλη από το πλήρωμα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η ίδια έχει δει τη διαδικασία που βγάζουν πτώμα από το νεκροτομείο για να το κατεβάσουν από το πλοίο.

 

Το δεύτερο ανατριχιαστικό και κάπως παράξενο δεδομένο που δεν ξέρουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι ότι μέσα σε αυτά οι… εγκληματίες είτε σημαντικών ποινικών πράξεων είτε λιγότερο σημαντικών δεν μένουν ατιμώρητοι. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα στο πλοίο υπάρχει κελί! Κανονικό κελί στο οποίο καταλήγει όποιος κάνει παράνομη πράξη και πρέπει να συλληφθεί.  Το συγκεκριμένο κελί δεν είναι μόνο για επιβάτες αλλά και για τυχόν παραβάσεις του πληρώματος.

Τέλος, αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, η Lauren αποκάλυψε ότι στο κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν δεν υπήρχε ο αριθμός 13! Καμπίνες, καταστρώματα κλπ είχαν την κανονική αρίθμηση πλην του 13! Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος παρά η δεισιδαιμονία που συνοδεύει αυτό τον αριθμό. Και αυτό δεν συνέβαινε μόνο σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν εκείνη αλλά και σε άλλα.
Η νεαρή TikToker πάντως επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το κάθε επάγγελμα κρύβει τα δικά του μυστικά…

exploringgreece.tv

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συμφωνία Μόσχας και Κίεβου για διαπραγματεύσεις –Β.Ζελένσκι: «Στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας η συνάντηση»

evosmos

ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!! ”Σπρώχνουν” τους μετανάστες οι Τούρκοι να μπουν στην πράσινη ζώνη

evosmos

Οι Τούρκοι δεν πίστευαν στ’αυτιά τους το «προσκύνημα» Μητσοτάκη στην Άγκυρα

evosmos

Leave a Comment