ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια συνελήφθη σε αεροδρόμιο με κάτι πραγματικά παράξενο

Φοιτήτρια συνελήφθη: Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία μπήκε σε μπελάδες καθώς περνούσε από την ασφάλεια αεροδρομίου, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε ένα sex toy, μέσα στο οποίο είχε βάλει τις… στάχτες του νεκρού συντρόφου της, όπως λέει η ίδια σε ένα viral βίντεο στο TikTok

«Πήραν εμένα και τη φίλη μου στην άκρη χωρίς να δώσουν πολλές εξηγήσεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να καλέσει τον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Η Button, το βίντεο της οποίας στο Tiktok έχει συγκεντρώσει 7 εκατομμύρια views, ανέφερε ότι ο νεκρός σύντροφός της τής έδωσε το sex toy ως ένα αστείο δώρο πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με τη New York Post.

«Αρχικά προοριζόταν ως ένα αστείο. Ειλικρινά είναι το πιο αστείο πράγμα που έκανε ποτέ, θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό».

«Μου αρέσει επίσης που τον παίρνω μαζί μου σε μέρη όπου είχαμε ονειρευτεί να πάμε», προσθέτει.

Φοιτήτρια συνελήφθη: Η ασφάλεια του αεροδρομίου όμως ανησύχησε και δεν γελούσε καθόλου

«Τους εξήγησα τι ήταν, ήταν όμως μια γυναίκα εργαζόμενη που δεν καταλάβαινε και οι άντρες εργαζόμενοι δεν ήταν χαρούμενοι με τη χυδαιότητα όσων προσπαθούσα να εξηγήσω».

«Μια ώρα αργότερα, ένας ανώτερος υπάλληλος ήρθε και μας έβαλε να υπογράψουμε ένα πολύ μεγάλο έγγραφο και είπε ότι αν βγαίναμε από τις πόρτες θα μας συλλαμβάνανε».

@tallfatcat

its romantic

♬ original sound – Melle

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απειλές από Άγκυρα: «Τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα πραγματοποιούν πλέον νηοψίες σε ελληνικά εμπορικά σκάφη»!

evosmos

Ζευγάρι βρήκε σπάνια νομίσματα αξίας άνω των 850.000 δολαρίων ενώ ανακαίνιζε τα πατώματα της κουζίνας του

evosmos

ΣΟΚ! Έλαβαν γράμμα «υποχρεωτικής πώλησης» του σπιτιού τους για να στεγαστούν μετανάστες

evosmos

Leave a Comment