ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Κολοράντο: Έφηβος δολοφόνησε και διαμέλισε άστεγο – Έκρυψε το κεφάλι στη ντουλάπα του

Φως στον άγριο φόνο ενός αστέγου από έναν έφηβο στο Κολοράντο ρίχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Ο Μπράιαν Κόχι τζούνιορ, 21 ετών σήμερα, όχι μόνον δολοφόνησε τον άστεγο Γουόρεν Μπαρνς στις 27 Φεβρουαρίου του 2021, αλλά διαμέλισε και το πτώμα του 69χρονου θύματός του, που ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ο έφηβος κουβάλησε μέλη του άστεγου στο σπίτι του, τα οποία έκρυψε στη ντουλάπα του, ενώ φόρτωσε το υπόλοιπο σώμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και προσπάθησε να το οδηγήσει στον ποταμό Κολοράντο για να ξεφορτωθεί το πτώμα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

H μητέρα του εφήβου αντίκρισε το φρικιαστικό θέαμα με το κεφάλι του αστέγου και τα κομμένα χέρια του, όταν άνοιξε τη ντουλάπα και άκρως σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην αστυνομία, όπως προκύπτει από την καταγεγραμμένη συνομιλία της, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Parents Discover Teen Son’s Horrifying Secret» («Γονείς ανακαλύπτουν το τρομακτικό μυστικό του γιου τους») του EXPLORE WITH US στο κανάλι του στο YouTube.

H μάνα του εφήβου ενημέρωσε την αστυνομία για το έγκλημα

Ήταν αυτό το τηλεφώνημα της μητέρας που συνέδεσε με το άγριο έγκλημα τον έφηβο γιο της, ο οποίος συνελήφθη την 1η Μαρτίου του 2021.

Έναν χρόνο αργότερα ο Κόχι δήλωσε αθώος στις κατηγορίες επικαλούμενος παράνοια. Ο έφηβος ήταν γνωστό ότι έπασχε από ψυχικές διαταραχές, ενώ σύμφωνα με τους γονείς του ήταν έντονο το ενδιαφέρον του για «τον θάνατο και τη θνητότητα».

Ο νεαρός ομολόγησε, ωστόσο, ότι δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο το θύμα του. Όπως προέκυψε, σχεδίαζε έξι μήνες νωρίτερα να σκοτώσει κάποιον κι αναζητούσε ως υποψήφιο θύμα κάποιον άστεγο ή κάποια ιερόδουλη με το σκεπτικό ότι ουδείς θα τους αναζητούσε. Παρά τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε στο δικαστήριο, καταδικάστηκε πέρυσι σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή για την ανθρωποκτονία, αλλά και για παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων, επειδή διαμέλισε το πτώμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η γυναίκα που έκαψε τον άντρα της στο ταντούρ υπερασπίστηκε τον εαυτό της έτσι…

evosmos

Τουρκία – Ακάρ: Θα συναντηθούμε με τους Έλληνες – Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας

evosmos

Πρωτοφανές: Η ΕΕ αποβάλλει όλους τους Ρώσους φοιτητές από την ευρωπαϊκά πανεπιστήμια!

evosmos

Leave a Comment