ΕΛΛΑΔΑ

ΦΡΙΚΗ στο Ισραήλ! Τρύπησε πάτος σε πισίνα και κατάπιε 34χρονο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια pool πάρτι με περισσότερα από 50 άτομα στο Κεντρικό Ισραήλ, όταν άνοιξε ξαφνικά μια τρύπα στον πάτο της πισίνας, που μέσα σε δευτερόλεπτα ρούφηξε τα πάντα.

Ένας 34χρονος άνδρας – με το όνομα Κλιλ Κίμχι – εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τέλος μιας σήραγγας 15 μέτρων κάτω από την πισίνα στην πόλη Καρμέι Γιοσέφ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μάλιστα, έστησαν ολόκληρη επιχείρησε για να αποτρέψουν την κατάρρευση της υπόλοιπης πισίνας και πραγματοποίησαν μια 4ωρη επιχείρηση διάσωσης, προτού βρουν την σορό του άνδρα.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, που έχει γίνει viral στο Twitter, η τρύπα άνοιξε τελείως ξαφνικά και άδειασε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όλο το νερό της πισίνας.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέος Κόσμος: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

evosmos

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!” – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΟΘΕΙΑΣ!

evosmos

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή

evosmos

Leave a Comment