ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Σέιχ Σου: Συνελήφθη αλλοδαπός – Οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού για τη φωτιά στο Σέιχ Σου προχώρησε η Αστυνομία.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή και θα διερευνηθεί εάν έχει κάποια σχέση με το περιστατικό.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αποφανθεί για τα αιτία της φωτιάς στο Σέιχ Σου
Στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα οχήματα και 25 Πυροσβέστες αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Αρχιπύραρχος και Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Κοσμίδης, για την μικρή εστία φωτιάς που εντοπίστηκε νωρίτερα στο δάσος του Σέιχ Σου.

Ο τελευταίος σημείωσε επίσης ότι αναφορικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, αλλά και για το αν στην περίπτωση αυτή, υπήρξε εμπρησμός, θα αποφανθεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

«Περίπου στις 20.20 ενημερωθήκαμε από το κέντρο επιχειρήσεων ότι υπάρχει εμφανής καπνός στις παρυφές του δάσους του Σέιχ – Σου. Άμεσα κινητοποιήθηκε η υπηρεσία μας με δέκα οχήματα και 25 Πυροσβέστες. Φτάσαμε στον τόπο όπου και έγιναν πυροσβεστικές εγκαταστάσεις και η φωτιά ελέγχθηκε πλήρως» τόνισε αρχικά ο Αρχιπύραρχος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ντροπή δεν έχει τέλος! Οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς προχωρούν σε απεργία – Απλήρωτοι από το ΕΣΠΑ

evosmos

Καιρός αύριο: Ομίχλη με βροχές και καταιγίδες – Θυελλώδεις άνεμοι

evosmos

Εξαφάνιση Λαέρτη: Ήταν θαμμένος στο νεκροταφείο του Σχιστού – Στην Άνδρο βρέθηκε πέρυσι η σορός του

evosmos

Leave a Comment