ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Βραχάσι: Χειροπέδες και σε 45χρονη γυναίκα για ηθική αυτουργία στον εμπρησμό

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της μεγάλης φωτιάς στο Βραχάσι τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, που σκόρπισε τον πανικό στο χωριό και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κρητικό γλέντι.

Ειδικότερα, ένας 25χρονος συνελήφθη για εμπρησμό ο οποίος μάλιστα ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε επαγγελματικό ανταγωνισμό.
Ωστόσο χθες το βράδυ, με εντολή της Ανακρίτριας Λασιθίου, συνελήφθη και μία 45χρονη γυναίκα, για ηθική αυτουργία στην πράξη του εμπρησμού εκ προθέσεως.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε απόσταση αναπνοής από το γλέντι στην πλατεία του χωριού, η οποία ήταν γεμάτη κόσμο και και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σóδομα και Γóμορρα σε μοναστńρι: Οι μоναχοί, ξέχασαν τις κάμερες ανοıχτές, έκαναν όσα έκαναν και τους έπıασαν στα πράσα

evosmos

Θέλουν «ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ» σε ΟΛΑ τα σπίτια των Ελλήνων: Δεν θα μετρούν απλά το ρεύμα

evosmos

Πέθανε στα 58 ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιμπάντζης – Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς του

evosmos

Leave a Comment