ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με τον δημοσιογράφο Κώστα Ραπτόπουλο στο δικαστήριο: Έδειρε συνεργάτη του, γιατί τον αποκάλεσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του!

Tην Πέμπτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών, Κωστή Ραπτόπουλου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του.

Τη μήνυση υπέβαλε πρόσωπο που συμμετείχε στις εκπομπές του ως πανελίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο κύριος Ραπτόπουλος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του πανελίστα και μόλις τον είδε τον ξυλοφόρτωσε. Ο Κωστής Ραπτόπουλος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή. Μετά την απόφαση για αναβολή ο παραγωγός αθλητικών εκπομπών αφέθηκε ελεύθερος.
Εξηγώντας στην πρόεδρο του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης γιατί έδειρε τον συνεργάτη του, ο κ. Ραπτόπουλος ισχυρίστηκε ότι τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 5 μηνών, με αναστολή, σε 23χρονο που προσπάθησε να αποπλανήσει 15χρονο μέσω Instagram

evosmos

Χριστίνα Σούζη: «Έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» – Πώς την απεγκλώβισε παλαίμαχος τερματοφύλακας

evosmos

Προφυλακίζεται η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

evosmos

Leave a Comment