ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στον “αέρα” εκπομπής: “Θα πας στις γυναικείες φυλακές να κάνεις παρέα στην Ρούλα Πισπιρίγκου”(ΒΙΝΤΕΟ)

Εξώδικο έλαβε η εκπομπή «Πρωινό» και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την Ελένη Λεγάτου και την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Στην εξώδικη αυτή δήλωση, σύμφωνα με τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο, ζητούν να τους γνωστοποιηθούν τα στοιχεία όσων έχουν μιλήσει στο «Πρωινό» ανώνυμα και αφορούν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της» ανέφερε ο κ. Παπαδόπυλος.
Σχολιάζοντας το εξώδικο, ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά είπε: «Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα. Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου».

Στη συνέχεια, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον»;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τόπο στα νιάτα! 80χρονος ο νέος διοικητής του νοσοκομείου στη Λέρο!

evosmos

Τραγικό τέλος για τα Jumbo: «Κατάρρευση» για τον Απόστολο Βακάκη

evosmos

«Έπεσαν οι μάσκες»… στην Οικονομία: Ολική καταστροφή με μείωση του ελληνικού ΑΕΠ άνω του 12%!

evosmos

Leave a Comment