ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σοκ από κακοποίηση παιδιού με αναπηρία από τον 47χρονο πατέρα του

Μία σοβαρή υπόθεση ερευνούν οι αρχές στα Χανιά, καθώς ένα 16χρονο παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού με ποσοστό αναπηρίας 79% φέρεται να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 47χρονος πατέρας του φέρεται να χτυπούσε το παιδί και να το κλείδωνε στην αποθήκη του σπιτιού τους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 12 Απριλίου 2026.

Ο 47χρονος, βάσει της περιγραφής που έχουν οι αστυνομικοί του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του αστυνομικού τμήματος Χανίων από την 46χρονη μητέρα του, έσπρωξε το παιδί, όμως, δεν έμεινε εκεί.

Το κλείδωσε στην αποθήκη και του χτυπούσε το κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Το νέο επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στις 16/5, όταν το παιδί φέρεται να δέχθηκε ξανά χτυπήματα, μέσα στο σπίτι τους.

Ο 16χρονος είναι διαγνωσμένος στο φάσμα του αυτισμού, με γνωμάτευση από το Κέντρο πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ποσοστού 79%, κάτι που καθιστά ακόμη πιο ευαίσθητη την υπόθεση.

Για τον ανήλικο έχει παραγγελθεί η ιατροδικαστική του εξέταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βόλος: Έχασε τον έλεγχο και «μπούκαρε» με το αμάξι σε φροντιστήριο

evosmos

Ανδρέας Γεωργίου: Θύμα απάτης ο ηθοποιός – Τι συνέβη

evosmos

“Ψεύτης και απατεώνας ο Βελόπουλος – Με αποκάλεσε τρανς” – Φτάνει ρε Αντώνη, έλεος με την κλάψα!

evosmos

Leave a Comment