ΔΙΑΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΙΜΟ! Τι μπορείτε να κάνετε με το router εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το ίντερνετ

Πολλές φορές το ασύρματο δίκτυο WiFi αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας. Και ενώ θέλουμε να λειτουργεί γρήγορα εκείνο «κολλάει» και αργεί να ανταποκριθεί. Όμως συχνά το πρόβλημα δεν προέρχεται από βλάβη δικτύου, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που το επηρεάζουν.

Ένας τρόπος για να βρεις τους λόγους της καθυστέρησης, είναι να ελέγξεις την ταχύτητα του δικτύου σου σε ένα site όπως το speedtest.net ή fast.com. Αν η ταχύτητα είναι χαμηλή, τότε το πρόβλημα οφείλεται στον πάροχο. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, αλλά το WiFi εξακολουθεί να είναι αργό, ίσως πρέπει να αλλάξεις θέση στο router.

Ακόμα και οι οικιακές συσκευές ή ένας τοίχος μπορούν να επηρεάσουν τη σύνδεσή του. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μετακινήσεις το router για να μην παρεμβάλλονται εμπόδια. Αν το έχεις ήδη κάνει, η αγορά ενός Powerline που επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο είναι ιδανική λύση.
Αν βέβαια το router σου είναι παλιό τότε προτίμησε ένα καινούργιο που να καλύπτει όλους τους χώρους του σπιτιού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Εντοπίστηκε σπάνιο είδος μέδουσας από την Ερυθρά Θάλασσα με διάμετρο… ένα μέτρο [ΦΩΤΟ]

evosmos

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας είναι το νέο τουριστικό υπερθέαμα της χώρας

evosmos

Πανσέληνος 1η Αυγούστου 2023: Η πιο αισιόδοξη Πανσέληνος έρχεται. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

evosmos

Leave a Comment