ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή 32χρονη μητέρα στο θαλάσσιο πάρκο της Θεσσαλονίκης – Σπάραζαν τα ανήλικα παιδιά της όταν κατάλαβαν τι έχει γίνει

Μία 34Χχρονη κατέρρευσε σε μία από τις πισίνες της Waterland στη Θεσσαλονίκη, προχθές, Παρασκευή, το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της.

Η άτυχη γυναίκα από τη Νιγηρία, που βρισκόταν στο θαλάσσιο πάρκο με ακόμη μία γυναίκα και τρία παιδιά μικρής ηλικίας, έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στην πισίνα με το τεχνητό κύμα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Αμέσως το προσωπικό της Waterland ανέσυρε την αδικοχαμένη γυναίκα από το νερό και μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Στο θαλάσσιο πάρκο επικράτησε αναστάτωση, με τους επισκέπτες να βρίσκονται σε σοκ, βλέποντας τη γυναίκα να κείτεται νεκρή, τη γυναίκα που ήταν μαζί της σε έξαλλη κατάσταση και τα τρία παιδιά να ξεσπούν σε κλάματα.

Στο σημείο κλήθηκε και αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, πριν την απομάκρυνση της σορού της λίγο πριν τις 7.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η γυναίκα πέθανε από τεχνητό κύμα του πάρκου, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε καταναλώσει φαγητό λίγο πριν μπει στην πισίνα.

Αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ράλι ακρίβειας στον καφέ – Νέο ράλι ανατιμήσεων στο αγαπημένο μας ρόφημα

evosmos

Έχασε 30 ολόκληρα κιλά: Έμεινε μισός ο Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό “Η κόρη μου φοβήθηκε. Αν έπαιρνα τα χάπια..”

evosmos

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας και συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

evosmos

Leave a Comment