ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή για τον Δεκαπενταύγουστο: Ποιο μεγάλο σούπερ μάρκετ θα παραμείνει ανοιχτό αύριο

Με ανακοίνωσή της τα σούπερ μάρκετ LIDL ενημερώνουν ότι ορισμένα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Ανοιχτά θα παραμείνουν επιλεγμένα σούπερ μάρκετ LIDL σε όλη τη χώρα, αύριο, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ομίλου έκανε γνωστή την απόφαση. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να αναζητήσουν τα σούπερ μάρκετ LIDL που θα μείνουν ανοιχτά αύριο.

Όσα καταστήματα ανοίξουν θα λειτουργήσουν με ωράριο καθημερινής, δηλαδή 07:45 έως 21:00.

Ανοιχτά θα είναι επίσης ορισμένα από τα σούπερ μάρκετ – τύπoυ shop & go όπως της αλυσίδας ΑΒ ή εκείνα που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (OK market).

Ο Δεκαπενταύγουστος, που πέφτει φέτος ημέρα Πέμπτη, έχει καθοριστεί πάντως από τον νόμο ως υποχρεωτική αργία (αρθ. 193 ΠΔ 80/2022, αρθ. 60 ν. 4808/2021).

Ως γνωστόν, τις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν τις Κυριακές και κατά τις υποχρεωτικές αργίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

16χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε πάρτι που έκανε 19χρονος

evosmos

Τρεις θάνατοι σε παραλίες – Έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ κολυμπούσαν

evosmos

Παγκόσμια υπόκλιση: Πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό για τον Έλληνα πιλότο των F-16 Γιώργο Ανδρουλάκη

evosmos

Leave a Comment