LIFE STYLE

Ο χρόνος σιωπής τελείωσε: Η “εξαφανισμένη” Βίκυ Τσοχατζοπούλου, η νέα ζωή & η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου είναι μια γυναίκα η οποία έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο λόγω του γάμου της με τον πολιτικό Άκη Τσοχατζόπουλο και όλα όσα ακολούθησαν.

Η ίδια κρατάει πλέον ένα χαμηλό προφίλ και σπάνια μοιράζεται στιγμές της στα προσωπικά της social media. Μεγάλη της αγάπη και φροντίδα ο γιος της Απόστολος που τον Νοέμβριο θα γίνει 18 χρονών και όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Σήμερα η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου που σκέπτεται να ακολουθήσει τον γιο της που θα σπουδάσει στο εξωτερικό μετά από υποτροφία που πήρε, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία που έχει σε κορνίζα στο σαλόνι του σπιτιού της και απεικονίζει εκείνη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κάποιο καλοκαίρι σε σκάφος, έχοντας τον γιο της, μωρό τότε στην αγκαλιά της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλέν Ντελόν: Η διαθήκη του «ιερού τέρατος» του σινεμά και η άγρια κόντρα των κληρονόμων για την αμύθητη περιουσία του

evosmos

Στέλιος Κουδουνάρης: « Με κορόιδευε συνέχεια, έκλαιγα, πέταγα τα ρούχα, δεν άντεχα να μου το κάνει αυτό»

evosmos

Έφυγε από Αθήνα, είναι μητέρα 3 παιδιών: Έτσι είναι σήμερα στα 50 της η «Τατιάνα» της «Λάμψης», Καλλιόπη Ευαγγελίδου

evosmos

Leave a Comment