ΕΛΛΑΔΑ

Canadair: Θρήνος για τους πιλότους – Έγκυος η σύζυγος του κυβερνήτη

Σε τριήμερο πένθος βρίσκεται οι Ένοπλες Δυνάμεις μετά την τραγωδία από τη συντριβή του Canadair CL-215 κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στην Κάρυστο, που στοίχισε τη ζωή στους δύο κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Νεκροί είναι ο 34χρονος σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος συγκυβερνήτης, ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, οι οποίοι με αυταπάρνηση επιχειρούσαν στο επικίνδυνο μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο κι έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

Ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς είχε καταγωγή από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, όπου και οι γονείς του διατηρούν επιχείρηση.

Ο 34χρονος κυβερνήτης του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, Χρήστος Μουλάς - Eurokinissi

Μάλιστα σε έξι μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η σύζυγός του είναι τριών μηνών έγκυος. 

 Χθες το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης του θανάτου του, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά η παραδοσιακή Στράτα χωρίς χορό, μουσική και τραγούδια, με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε να τιμά τους δύο πιλότους, φωνάζοντας «αθάνατοι».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γ.Βαρουφάκης: «Στα μέσα του 2021 θα πάμε σε νέο μνημόνιο με “κούρεμα” συντάξεων και μισθών»

evosmos

Απειλές από Άγκυρα: «Τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα πραγματοποιούν πλέον νηοψίες σε ελληνικά εμπορικά σκάφη»!

evosmos

Γυναίκα περιγράφει την απόπειρα βιασμού της στην εργασία της: «Δεν μου έβγαινε η φωνή να φωνάξω απλά τον έσπρωχνα»

evosmos

Leave a Comment