ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Euro 2024, Γεωργία – Ελλάδα: Ο δρόμος για Γερμανία περνάει από Τιφλίδα

Το τελευταίο… βήμα για την πρόκριση στο Euro 2024 καλείται να κάνει η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τρίτης (26/03) στις 19:00 την Γεωργία, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα την εξασφάλιση του τελευταίου «εισιτηρίου» για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Η εθνική ομάδα μετέχει για πρώτη φορά σε διαδικασία play offs για την πρόκριση στα τελικά ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μια και οι προηγούμενες τρεις παρουσίες ήταν για την πρόκριση σε Μουντιάλ, σε διπλά ματς και με απολογισμό δύο προκρίσεις.
Το θετικό για την «γαλανόλευκη» είναι πως έχει με το… μέρος της την παράδοση που έχει δημιουργήσει στις αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα του Γουιλί Σανιόλ.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Ελλάδας έχει αντιμετωπίσει εννέα φορές την Γεωργία τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχει ηττηθεί, μια και μετράει επτά νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.

Μάλιστα, αμφότερες είναι σε ελληνικό έδαφος, εν αντιθέσει με τα ματς που έχουν γίνει στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου η «γαλανόλευκη» έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καρανίκας-Τσίπρας: Μαλλιά-κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ένθεες ευχές του προέδρου του κόμματος

evosmos

Εφετείο Λαμίας: 12 χρόνια φυλακή στο νεαρό που είχε αποπλανήσει 11χρονη μαθήτρια

evosmos

Κολωνός: Και μια 25χρονη στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. – Τι αποκάλυψε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

evosmos

Leave a Comment