ΕΛΛΑΔΑ

Fuel Pass 2: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης έως 100 ευρώ, με κωδικούς Taxisnet η αίτηση

Τέλος Ιουλίου πρόκειται να ανοίξει η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για το επίδομα βενζίνης. Η επιδότηση στα καύσιμα θα είναι αυξημένη σε σχέση με το προηγούμενο επίδομα που ήταν Απρίλιο -Μάιο -Ιούνιο.
Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, η πλατφόρμα για το fuel pass 2 -επίδομα βενζίνης, θα ανοίξει τέλος Ιουλίου.

Τονίζεται ότι το επίδομα βενζίνης με την άυλη κάρτα θα είναι αυξημένο κατά 15 ευρώ (από 5 εύρω που ήταν στο Fuel Pass 1). Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο επίδομα βενζίνης, οι περισσότεροι πολίτες είχαν «γυρίσει την πλάτη» στην άυλη κάρτα, και ίσως κάτι τέτοιο τώρα δεν θα συμβεί, με τα έξτρα 15 ευρώ μπόνους.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί, είναι πώς για να πάρετε το επίδομα βενζίνης θα πρέπει να έχετε κάνει Φορολογική Δήλωση για το 2021, οι προθεσμία για τις Φορολογικές Δηλώσεις λήγει 31 Ιουνίου -αν και αναμένεται να πάρει παράταση-.

Η αίτηση πρόκειται να είναι ίδια όπως και στο πρώτο επίδομα βενζίνης, μέσω gov.gr στην επιλογή Fuel Pass με κωδικούς taxisnet, τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας.

Αναλυτικά τι ανακοινώθηκε:

Επιλέξιμα είναι φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων ελευθέρων επαγγελματιών, όπως ήταν και το Fuel Pass 1, με δηλωθέν εισόδημα 2021 έως 30.000 ευρώ με προσαύξηση 3.000 για κάθε μέλος και μέχρι 45.000 ευρώ.

Για να δοθεί η ενίσχυση θα πρέπει να γίνει αίτηση στην πλατφόρμα όπως την προηγούμενη φορά.

Κάθε όχημα μπορεί να δηλωθεί μόνο από ένα φυσικό πρόσωπο, και κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώσει μόνο ένα όχημα, να μην οφείλονται τέλη κυκλοφορίας και το όχημα να είναι σε χρήση.

Σε ηπειρωτική περιοχή: 65 ευρώ χωρίς κάρτα 80 με κάρτα
Σε νησιωτική (και την Κρήτη): 85 ευρώ χωρίς κάρτα 100 ευρώ με κάρτα
Αύξηση 80% σε σχέση με την προηγούμενη επιδότηση
Μοτοσυκλέτες σε ηπειρωτική περιοχή: 45 ευρώ χωρίς κάρτα 60 με κάρτα
Μοτοσυκλέτες σε νησιωτική περιοχή: 55 ευρώ χωρίς κάρτα 70 με κάρτα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Βόμβα» για χιλιάδες οδηγούς: Πρέπει να ανανεώσουν το δίπλωμα οδήγησης και να πληρώσουν χαράτσι

evosmos

Παραλιακό έπος!! Ρεπόρτερ έβαζε…αντηλιακό σε λουόμενες: «Βάλε ποδαράκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μελό ελληνικού κινηματογράφου από τον βαλιτσάκια με το “συρμάτινο περουκίνι” για την αχόρταγη Εύα: “Αμάρτησε για το παιδί της!”

evosmos

Leave a Comment