LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

H παράκληση της Άννας Βίσση: «Mην με αφήσετε να πεθάνω» (βιντεο)

Η Άννα Βίσση έδωσε μία μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία. Μαζί της και ο συνθέτης αλλά και πατέρας της κόρης της Σοφίας Καρβέλα, Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο τραγούδησαν μαζί επί σκηνής.

Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στους θαυμαστές της οι οποίοι την αποθέωναν από κάτω και τους ζήτησε να μην την αφήσουν να πεθάνει. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, η Άννα Βίσση ακούγεται να λέει:

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω τη λέξη ευχαριστώ. Όσες φορές το λέω, μου λέτε “εμείς ευχαριστούμε”. Όσες φορές σας λέω είναι τιμή μου αυτό που συμβαίνει, μου λέτε “εμάς είναι τιμή μας”. Ωραία όλα αυτά, τα δέχομαι. Αυτή είναι η σχέση μας, η χημεία μας. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε η Άννα Βίσση στους θαυμαστές της.

Τότε το κοινό φώναξε «Όχι» και η Άννα Βίσση απάντησε: «Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».

@panikrecords Ο πόνος της αγάπης…#annavissi #oponostisagapis #nikoskarvelas #annaversary #theatropetras #petroupoli #annavissi50 #panikgold #panikrecords #panikgold #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλλάζει το οικογενειακό δίκαιο για τους διαζευγμένους γονείς

evosmos

Αποκάλυψη από τα ρωσικά ΜΜΕ: Πρόταση «βόμβα» των ΗΠΑ φέρεται να εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση

evosmos

Το βαρύ και ανθυγιεινό διακοκομματικό αλισβερίσι

evosmos

Leave a Comment