LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Kατερίνα Καινούργιου:«Είχα συντρόφους με λεφτά και τους πλήρωνα εγώ» είπε και μουτζώθηκε

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή με αφορμή τις δηλώσεις του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος είπε πως την έχει στην έννοια του και θέλει να βρει έναν καλό σύντροφο με λεφτά και ευαισθησίες για να την παντρέψει.

«Εγώ έναν άνθρωπο πρέπει να παντρέψω. Θέλω να βρω κάποιον κατάλληλο για την Κατερίνα Καινούργιου. Το έχω άγχος. Θέλω να της βρω ένα κατάλληλο παλικάρι, να είναι άξιο σε αυτή. Να είναι επιχειρηματίας, να έχει λεφτά, να έχει ελεύθερο πνεύμα, να μπορεί να καταλάβει ευαισθησίες» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Πέρα από την πλάκα… Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά. Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα και τους πλήρωνα εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Μου έτυχε μια σχέση μεγάλη και ήταν πολύ ευκατάστατος και λες μη νομίζει ότι τον θέλω για τα λεφτά του. Φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ, να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ. Θέλω έναν άνθρωπο να θαυμάζω, να μπω στο σπίτι και να νιώθω μια συναισθηματική ασφάλεια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός – Πέτσας: «Δεν φαίνεται ρεαλιστική η άρση του lockdown την 1η Δεκεμβρίου»

evosmos

Βίλες, μαγαζιά και πολλά λεφτά: Η τεράστια περιουσία της Έφης Θώδη, οι άντρες της ζωής της και οι ζήλιες

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Φως στη δολοφονία του Γρηγοριάδη – Συνελήφθη 50χρονος και η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ που έμεναν στην διπλανή πόρτα – Πιάστηκαν στα χέρια λίγο πριν το φονικό

evosmos

Leave a Comment