ΚΟΣΜΟΣ

TikToker τράβηξε βίντεο με την ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά και τα τουρκικά ΜΜΕ φρύαξαν: «Πρόκληση»

«Πρόκληση» χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας την κίνηση του Έλληνα TikToker, Μιχάλη Κονδύλα, να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο TikTok ακούγεται να λέει: «Η Αγία Σοφία θα είναι πάντοτε εκκλησία. Και όχι απλά εκκλησία, ελληνική εκκλησία. Ζήτω η Ελλάς. Ζήτω η Κωνσταντινούπολη. Η Πόλη θα είναι πάντοτε ελληνική πόλη».


Αντιδράσεις στην Τουρκία

Η τουρκική εφημερίδα «Yeni Şafak», μέσω ανάρτησής της, κάνει λόγο για πρόκληση από τον Έλληνα TikToker.

«Το ελληνικό φαινόμενο των social media, Μάικ Κονδύλας, προκάλεσε ποζάροντας με την ελληνική σημαία μπροστά από το τζαμί της Αγίας Σοφίας», αναφέρει στο Tweet της.

Τουρκικό μέσο υποστηρίζει πως απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα στον Έλληνα TikToker

Σύμφωνα με δημοσίευμα του HalkTV, στον Μιχάλη Κονδύλα επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Απαγόρευση εισόδου επιβλήθηκε στο άτομο που άνοιξε την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη και τράβηξε βίντεο με προκλητικές δηλώσεις.

Οι ομάδες του Επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος άρχισαν να εργάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιώντας το βίντεο ενός ατόμου με την ελληνική σημαία στην πλατεία Σουλταναχμέτ, έχοντας πίσω του την Αγία Σοφία.

Οι ομάδες διαπίστωσαν ότι το άτομο που τράβηξε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις ήταν ο Έλληνας πολίτης Mike Kondylas.

Ως αποτέλεσμα των ερευνών, απαγορεύτηκε η είσοδος του εν λόγω προσώπου στην Τουρκία.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα τουρκική πρόκληση: «Πρόβα» απόβασης σε ελληνικό νησί, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα»

evosmos

ΗΠΑ: «Δεν επιβεβαιώνουμε τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία»

evosmos

HΠΑ: 14χρονος ακρωτηριάστηκε στα χέρια και στα πόδια – Είχε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη

evosmos

Leave a Comment