ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Έδεσσα: Αυτοκτόνησε 30χρονος Ειδικός Φρουρός

Μέσα στο πατρικό του διαμέρισμα, στην Έδεσσα, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Αθήνα.

Το περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας, σύμφωνα με το karatzova.com, συνέβη σήμερα λίγο πριν από τη 1.00 το μεσημέρι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του του.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και έρευνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: 54χρονη κινδύνευσε να πεθάνει από ένα κομμάτι τυρόπιτας

evosmos

ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ANΤONOV ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

“ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ; – ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!” – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ… – ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

evosmos

Leave a Comment