ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή- Πατέρας 13χρονου: Σαν κοινοί εγκληματίες έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν στο παιδί μου

Τον εφιάλτη του bullying που έζησε στα χέρια συμμαθητών του ένας 13χρονος περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο πατέρας του.

Όπως είπε, οι ανήλικοι έστησαν ενέδρα στον γιο του και του επιτέθηκαν. Μάλιστα όπως αποκάλυψε αμέσως μετά την επίθεση ο ίδιος δέχθηκε φωτογραφίες στο κινητό του και απειλητικά μηνύματα, ενώ βανδάλισαν και το αυτοκίνητό του πετώντας αυγά.

Όσον αφορά στους ανήλικους δράστες ο πατέρας του 13χρονου, σημείωσε πως θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη επίβλεψη από τους γονείς, οι οποίοι όπως είπε αμέσως μετά το περιστατικό, προκειμένου να μην τα συλλάβει η αστυνομία, τα έκρυψαν.

«Δεν μπορεί να λείπει ένα παιδί γιορτινές ώρες από το σπίτι και να μην το έχεις αντιληφθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην ανταπόκριση της αστυνομίας στην καταγγελία του, είπε πως λειτούργησε άψογα και τώρα περιμένει να κάνει τη δουλειά της και η δικαιοσύνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηρακλής: Αλλάζει σελίδα σε ιδιοκτησία και διοίκηση με εμπλοκή Κούγια

evosmos

Κρούσματα κορωνοϊού: Μεγάλη η διασπορά – 51 νέες νοσηλείες σε λίγες ώρες

evosmos

Κυψέλη: Καταγγελία για βιασμό 25χρονης γυναίκας ΑμεΑ από Αλβανό που βοηθούσε τη μητέρα με τα ψώνια

evosmos

Leave a Comment