ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων: «Η 37χρονη μάνα ανησυχεί για την ζωή της»

Για την συμπεριφορά και τις συνθήκες κράτησης της 37χρονης μάνας, που βρίσκεται προφυλακισμένη για διακεκριμμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της, στον Κολωνό, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης εξήγησε πως η κρατούμενη που βρίσκεται στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού είναι σε καθεστώς προστασίας λόγω της βαρύτητας του αδικήματος και λόγω της έκτασης που έχει πάρει στα ΜΜΕ. «Είναι ένα θέμα το οποίο έχει συνταράξει όλη την ελληνική κοινωνία και σίγουρα θα έχει και κάποια επίδραση στις άλλες κρατούμενες. Λογικό είναι η διοίκηση της φυλακής να πάρει αυτά τα μέτρα για να μην υπάρξει περίπτωση να δεχθεί κάτι από άλλες συγκατούμενες» ανέφερε.

Σε ερώτηση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας αν η 37χρονη έχει εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή της σημείωσε: «Λογικό δεν είναι; Πώς μπορούμε να γνμωρίζουμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων γυναικών κρατουμένων;».

Όπως υπογράμμισε, η διοίκηση της φυλακής, ο Εισαγγελέας και το Συμβούλιο, θα κρίνουν πόσο διάστημα θα μείνει εκεί κι αν θα πρέπει να μεταφερθεί αλλού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πάρ’την από δω, 10 αστυνομικοί και μας έχει βγάλει εκτός εαυτού»: Τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες με την Μουρτζούκου- Άγριο ξέσπασμα

evosmos

Τροχαίο δυστύχημα στο Λασίθι: ΙΧ εξετράπη της πορείας του – Νεκρός ένας 16χρονος

evosmos

Η ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! Η «ΠΕΛΑΤΕΙΑ», ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

evosmos

Leave a Comment