ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την έφοδο που πραγματοποίησαν οι Ιταλικές αρχές στο πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη, δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του TradeWindsnews.com οι Ιταλικές αρχές εντόπισαν κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ στο πλοίο Atlas το οποίο φέρεται να ανήκει στην εταιρεία Laskaridis Shipping, συμφερόντων Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από ελικόπτερο. Όπως φαίνεται το πλοίο έχει ακινητοποιηθεί και οι ιταλικές αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό των ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως φαίνεται στις έρευνες δύτες βουτάνε στα νερά προκειμένου να ερευνήσουν το κάτω μέρος πλοίου. Στο βίντεο φαίνονται και οι συσκευασίες με την κοκαΐνη που εντόπισαν οι Αρχές της Ιταλίας.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεσκεπάζουμε την μούγκα των ΜΜΕ! Αυτός είναι ο 73χρονος μεγαλογιατρός και η κλινική που πουλούσαν παιδιά με 70.000 ευρώ το «κομμάτι». Όλη η δικογραφία με αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν!

evosmos

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Δεκαπενταύγουστος: Τα ήθη και έθιμα για τους εορτασμούς της Παναγίας στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment