LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Και βιασμοί γίνονταν και σφαιρούλες έχουν πεταχτεί… Μεγάλος θιασάρχης πυροβόλησε τη φιλενάδα του”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Σαγιώρ στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής χορευτής μίλησε για όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας το κίνημα metoo για τον χώρο του θεάματος ενώ αναφέρθηκε και σε όσα… δεν μάθαμε ποτέ από τα αντίστοιχα και πιο ακραία συμβάντα του παρελθόντος.

Πώς είδατε τα όσα συνέβησαν στον καλλιτεχνικό χώρο με το #metoo;

Είναι δύσκολη η απάντηση. Μην κοροϊδευόμαστε αυτά που γίνονται τώρα, τα οποία είναι τραγικά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, είναι πταισματάκια σε αυτά που συνέβαιναν στην εποχή μου αλλά και παλαιότερα. Εγώ ήξερα ότι μέχρι και φόνους έχουν κάνει κάποιοι παλαιότεροι από εμάς. Την Παπαδάκη ποιοι την σκότωσαν και γιατί, που ήταν τεράστια τραγωδός.

Βιασμοί γινόντουσαν;

Για να μην σκιτσάρω ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή στην εποχή μου και βιασμοί γίνονταν και εκβιασμοί και σφαιρούλες έχουν πεταχτεί. Ξέραμε και ηθοποιό μεγάλο όνομα θιασάρχη που πυροβόλησε τη φιλενάδα του επειδή δεν ήθελε να συνεχίσει τη σχέση τους. Τότε δεν υπήρχαν όλα αυτά τα media, όπως τώρα που ο κόσμος μπορεί να μιλάει. Αν μιλούσες τότε δεν έχανες μόνο τη δουλειά, αλλά και τη ζωή σου. Ήταν πολύ χειρότερα τότε και το υπογράφω.

Βιώσατε εσείς σεξουαλική παρενόχληση, μιας και υπήρξατε ένας πολύ ωραίος άνδρας;

Προσωπικά όχι ίσως γιατί ήμουν τσαούσος, απότομος και επιθετικός. Τα γύριζα όλα στο αστείο ή έφευγα. Προτάσεις, φλερτ προς Θεού είχα. Ενέδιδα εκεί που μου άρεσε. Με το να σε φλερτάρει ένας έστω και άγαρμπα και να μην το δεχτείς είναι στο χέρι σου. Δεν θα το θεωρήσω αυτό παρενόχληση σεξουαλική. Είχα μάθει πάντως περιπτώσεις όπου κλείδωναν συναδέλφους στα γραφεία και τις βίαζαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Το πιο μεγάλο ελληνικό ανέκδοτο

evosmos

Δύο τα εμετικά βίντεο που έστειλε ο Αρχιμανδρίτης στο μικρό αγόρι – Ξεσπούν οι γονείς

evosmos

Απαγόρευση κυκλοφορίας; Τι θα ισχύσει από το Σάββατο – Καταργούν την έγγραφη άδεια εξόδου;

evosmos

Leave a Comment