LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της”

Τι αναφέρει ο Γιάννης Βασιλείου για το περιστατικό βιασμού στο οποίο ήταν παρών;

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει, στο φλερτ αλλά και στις παρενοχλήσεις στον χώρο της νύχτας.
Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που σας έχει συμβεί και σας έχει στιγματίσει;

Πολλά! Θα αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο με μία κοπέλα που έκανε τα αρχικά του ονόματός μου Γ.Β. στα οπίσθιά της. Υπάρχουν και πολλά άλλα βέβαια, όπως να μου παίρνουν ρούχα, προσωπικά μου αντικείμενα και τέτοια. Είναι όμορφο να σε αγαπάει και να σε θαυμάζει ο κόσμος.

Έχετε δεχτεί κάποιο είδος σεξουαλικής παρενόχλησης;

Κοιτάξτε, ειδικά τα χρόνια που είχα τις μεγάλες επιτυχίες ήταν καθημερινό φαινόμενο! Λίγο πολύ όλοι θα έχουν κάτι να θυμηθούν, νομίζω πως πλέον είναι μία μάστιγα που έχει εμφανιστεί σε όλους τους χώρους της ζωής μας, εργασιακούς και μη.

Είναι αλήθεια ότι δεχόσασταν αλλά και δέχεστε φλερτ και από το αντρικό φύλο;

Ναι είναι αλήθεια! Είχα τον τρόπο μου να το διαχειριστώ. Πάντα ήμουν ευγενής και ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προσβάλει κανέναν όμως.

Έχετε δηλώσει ότι ήσασταν μάρτυρας σε περιστατικό βιασμού σε κάποιο νυχτερινό κέντρο που εργαζόσασταν; Πώς αντιδράσατε; Τι ακριβώς είχε γίνει;

Ήταν μία δύσκολη κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστώ, διότι είδα αυτό που είδα και στην συνέχεια απειλήθηκα για την οικογένειά μου εάν μιλούσα. Είναι κάτι που προσπαθώ να το σβήσω από το μυαλό μου είναι η αλήθεια!

Και φυσικά δεν σας κρύβω πως πολλές φορές μέσα μου ακόμα και τώρα που πέρασαν τόσα χρόνια σκέφτομαι πώς έπρεπε να αντιδράσω, εάν έπρεπε να αντιδράσω, εάν όχι επειδή δεν ξέρω τι θα ακολουθούσε κτλ. Και η κοπέλα που ήταν θύμα με παρακάλεσε να μην κάνω τίποτα διότι και η ίδια φοβόταν. Οι νόμοι της νύχτας τότε ήταν πολύ σκληροί, δεν έχουν καμία σχέση με τώρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατά του Κανάκη: «Είσαι ένας χυδαίος και αισχρός λασπολόγος»

evosmos

Συντάξεις: Αυξήσεις που θα φτάσουν έως και τα 960 ευρώ – Ποιους αφορά

evosmos

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!! Τί έχει “τρελάνει” τα τουρκικά UAV στο Αιγαίο;

evosmos

Leave a Comment